Invester i din helse
med oss!

Påmelding

Jeg melder meg på:


Opplever du at bekymringer og stress påvirker din hverdag? Er du mye trett og/eller har langvarige plager som reduserer livskvaliteten din og begrenser deg? Ønsker du støtte og veiledning til å gjøre en endring og hjelpe deg selv til å mestre hverdagen bedre?

Vi i Helse-fokus tilbyr individuelle samtaler hvor vi bruker kognitiv terapi som metode og arbeidsform.

Kognitiv terapi er en terapiform som i stor grad jobber med hvordan våre tanker, følelser, kropp og handlinger henger sammen. Kjernen i behandlingen er å støtte personen i å mestre sine problemer, og samtidig hjelpe til å endre de tankemønstre og atferd som ikke er hensiktsmessig å holde på.

Behandlingen forutsetter et gjensidig samarbeid mellom pasient og terapeut. Klientens engasjement og involvering er avgjørende for et positivt resultat av behandlingen.

Samtalene blir utført av fysioterapeut og kognitiv terapeut som har 2. årig videreutdannelse gjennom Norsk Forening for Kognitiv Terapi. Kompetanseområder er: Kognitiv terapi i fysikalsk medisin og rehabilitering, samt forebygging og behandling av angst og depresjon. Varighet 45-60 min.

Som fysioterapeuter har vi god kunnskap og lang erfaring med å kunne hjelpe mange i å gjøre gode valg for å leve livet sitt på best mulig måte. Vi opplever at mange får en bedre hverdag ved å kombinere kognitiv metode og en aktiv livsstil. Vår kombinasjon av kunnskap i begge disse felt gjør oss særlig kompetente til å hjelpe deg med dette.

Pris :  45 min kr. 700 

Samtalene utføres av kognitiv terapeut / fysioterapeut Kjersti Lerang Rosnes (godkjent av Norsk Forening for Kognitiv Terapi)

Alle samtaler vil bli behandlet konfidensielt og i samsvar med lov om taushetsplikt.

Sted: Skipper Worse Ledaal, Erling Skjalgssons alle´ 10, 4009 Stavanger

Registrer deg i feltet under, så vil du bli kontaktet av oss. Ønsker du mer informasjon før timen, så legg inn en kommentar nedenfor, så tar vi kontakt før tildeling av time. 

Fornavn *:

Etternavn *:

Postnummer *:

Fødselsdato:

Mobiltelefonnummer:

E-postadresse*:

E-postadressen om igjen*:

:

Kommentar:

Skriv inn tallet tjueto:

  ?

Du vil motta en kopi av påmeldingen til din e-postadresse.

Send påmelding

OKDenne siden benytter cookies
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å bedre din brukeropplevelse. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler . Detaljer