Kristin Hagland

Skrevet av: , publisert 18.03.2009

 

Kristin ble ferdig utdannet fysioterapeut fra University of Brighton, England i 1999.

Sammen med kollega Kjersti Lerang Rosnes  har hun drevet Helse-fokus siden 2006. Hun har særlig interesse for helsefremmende arbeid og har lang erfaring med ulike treningsgrupper hvor målet er å bedre funksjon og helse hos deltagere. Hun har en to-årig utdanning som kognitiv terapeut fra Norsk forening for kognitiv terapi (NFKT) hvor kompetanseområder er kogntitiv terapi i fysikalsk medisin og rehabilitering, samt forebygging og behandling av angst og depresjon.

Hun har også en videreutdanning i arbeids- og folkehelse for fysioterapeuter fra Høyskolen i Oslo og Akershus. Videre er hun sertifisert pilates instruktør ifra Ylab Education i Stockholm, kostveileder i fra ProAkademiet i København, samt intruktør i Medisinsk Yoga fra Mediyoga. Utover dette har hun ulike kurs i treningslære og fysisk aktivitet samt ulike kurs innenfor temaet kvinnehelse. 

Parallelt med å jobbe i Helse-fokus jobber hun i Frisklivssentralen i Sandnes kommune. Her er endringsarbeid, motivasjon og mestring, samt kognitiv terapi kompetanseområder som blir brukt for å hjelpe deltagere i gang med å endre levevaner. Hun trives godt med å undervise og veilede deltagere både individuelt og i ulike kurs.

Som behandlende fysioterapeut har hun erfaring fra Stavanger Universitetssykehus, og senere Sandnes kommune hvor rehabilitering og opptrening av voksne, samt utdanning og koordinering av treningskontakter til brukere innen tjenesteområdet psykisk helse, var hovedansvar i mange år.

 

 

 

OKDenne siden benytter cookies
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å bedre din brukeropplevelse. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler . Detaljer