Kristin Hagland

Skrevet av: , publisert 18.03.2009

 

Kristin ble ferdig utdannet fysioterapeut fra University of Brighton, England i 1999.

Sammen med kollega Kjersti Lerang Rosnes  har hun drevet Helse-fokus siden 2006. Hun har særlig interesse for helsefremmende arbeid og har lang erfaring med ulike treningsgrupper hvor målet er å bedre funksjon og helse hos deltagere. Hun har en to-årig utdanning som kognitiv terapeut fra Norsk forening for kognitiv terapi (NFKT) hvor kompetanseområder er kogntitiv terapi i fysikalsk medisin og rehabilitering, samt forebygging og behandling av angst og depresjon.

Hun har også en videreutdanning i arbeids- og folkehelse for fysioterapeuter fra Høyskolen i Oslo og Akershus. Videre er hun sertifisert pilates instruktør ifra Ylab Education i Stockholm, kostveileder i fra ProAkademiet i København, samt intruktør i Medisinsk Yoga fra Mediyoga. Utover dette har hun ulike kurs i treningslære og fysisk aktivitet samt ulike kurs innenfor temaet kvinnehelse. 

Parallelt med å jobbe i Helse-fokus jobber hun i Frisklivssentralen i Sandnes kommune. Her er endringsarbeid, motivasjon og mestring, samt kognitiv terapi kompetanseområder som blir brukt for å hjelpe deltagere i gang med å endre levevaner. Hun er pådriver for å utvikle stadig nye kurs innenfor dette feltet og trives godt med å undervise og veilede deltagere både individuelt og gruppevis.

Som behandlende fysioterapeut har hun erfaring fra Stavanger Universitetssykehus, og senere Sandnes kommune hvor rehabilitering og opptrening av voksne var arbeidsoppgaver i mange år. Hun jobbet også som prosjektleder i to år for å utdanne og koordinere treningskontakter til brukere innenbrukere i tjenesteområdet psykisk helse. 

 

 

OKDenne siden benytter cookies
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å bedre din brukeropplevelse. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler . Detaljer