Kjersti Lerang Rosnes

Skrevet av: , publisert 18.03.2009


Kjersti ble utdannet fysioterapeut ved University of Birmingham, England, i 1998. Hun har i tillegg en to-årig utdanning som kognitiv terapeut fra Norsk forening for kognitiv terapi (NFKT). Kompetanseområder er kognitiv terapi i fysikalsk medisin og rehabilitering, samt forebygging og behandling av angst og depresjon.

Kjersti trives med å lede treningsgrupper. Hun startet opp med vanntrening i 2001 og flere av deltakerne er fremdeles med og trener sammen med henne nå i 2020. Pilatesgrupper etablerte hun i 2006 og Medisinsk Yoga i 2012.

Pilates utdannelsen er tatt gjennom YLab Education. Medisinsk Yoga utdannelsen er tatt gjennom Mediyoga. Hun har også tatt fordypningskurs innen Stress og Utbrenthet. Hun har også ulike kurs i treningslære og fysisk aktivitet samt ulike kurs innenfor temaet kvinnehelse. 

I tillegg til å drive Helse-Fokus sammen med sin kollega, Kristin Hagland, har hun en 50% stilling som fysioterapeut ved Hjertelaget i Stavanger. Hun har også 16 års erfaring fra kommunehelsetjenesten der hun blandt annet har jobbet med nevrologi og livsstilsendring. Individuelle behandlinger, individuelle samtaler (MI- motiverende intervju), forelesninger og gruppetrening har vært noen av hennes oppgaver. 

 

OKDenne siden benytter cookies
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å bedre din brukeropplevelse. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler . Detaljer